PŘÍBĚH TISKÁRNY T4U

Jsme T4U- trička pro vás. Potiskujeme podle přání našich zákazníků textil, hlavně trička. Tiskneme sítotiskem a jsme dobří.

Jak se to stalo?

Náš příběh začal na konci reálného socialismu.

Dva kamarádi Michal Brouček a Jakub Janeček byli plni elánu a nápadů a chtěli něco vytvářet.  Žili hudbou, koncerty a skateboardem a pohybovali se ve společnosti jim podobných lidí.

Zajistili si povolení tehdějšího Národního výboru a začali „na koleně“ tisknout na trička.  První zákazníci byli kamarádi a lidé z jejich nejbližšího okolí.

 

 

Tak se narodila značka T-SHIRTS 4U – trička pro vás.

 

V naší zemi se v devadesátých letech pořádala řada vynikajících koncertů. Konečně přijeli Pink Floyd, Rollings Stones, Micheal Jackson a další hvězdy. Do Čech začali proudit davy turistů.

Z komerční korporátní sféry přišly první velké zakázky a k nadšení přibyla skutečná práce.

V roce 1995 se tiskárna transformovala do současné podoby. Vznikla společnost T-SHIRTS 4U s.r.o., majitelem se stal Michal Brouček. V následujících letech firma rostla a v roce 1997 se přestěhovala do současné provozovny.

 

Tiskárna T-SHIRTS 4U na Strahově

Rozvoj firmy a příliv zakázek si vyžádal investice do strojového parku. Nakoupili jsme kvalitní mnohobarevné sítotiskové stroje, a tak jsme byli schopni uspokojit poptávku po velkých objemech. S růstem společnosti rostl i počet zaměstnanců a postupně se ustálil na 30 pracovních pozicích zahrnujících jak obchod a grafiku, tak vlastní výrobu a servis.

 

Zaměřili jsme se na vzdělávání a zdokonalování své činnosti a získali jsme certifikát kvality ISO 9001. Po vstupu ČR do EU se zjednodušila naše obchodní činnost a  posílili jsme zahraniční kontakty v německy mluvících zemích.

Jdeme pořád dál

Výrobu pořád zdokonalujeme, tisk mnohobarevných motivů na tmavý materiál jsme dotáhli do výborné kvality a stal se naší „vlajkovou lodí“. Využíváme řadu efektových tisků – 3D, discharge, speciální metalické a reflexní tisky. Tiskneme na funkční a elastické materiály.

Servis jsme rozšířili o značení zboží privátními labely s velikostmi triček, hang-tagy, čárovými kódy a  balením triček určených pro maloobchod.

 

Naše společnost T-SHIRTS 4U má přes dvacet let zkušeností se sítotiskem i transferovým tiskem, ale pořád hledáme nové možnosti a snažíme se vylepšovat.

 

You May Also Like

About the Author: Marketa