RINGSPUN PREMIUM – nové tričko značky Fruit of the Loom

Fruit the Loom, známý výrobce triček, nabízí nové tričko Ringspun Premium, které má hladký povrch a na omak je krásně měkké. Jde o inovaci dlouho vyráběného trička Heavy T.

Trička  Ringspun Premium a Heavy T mají velmi podobný střih. Liší se především v použitém materiálu: tričko Ringspun Premium je vyrobeno z měkčené bavlny.

V pánské variantě jde o klasická pánská trička s krátkým rukávem ze 100% bavlny, vhodná pro muže každého věku, jak do města, tak i na pracovní nebo sportovní aktivity.

Trika jsou přiměřeně dlouhá, rukávy zakrývají ¼ ruky, pevné švy na krku, rukávech a spodním lemu jsou dvojitě prošité a díky tomu odolávají opotřebení a drží tvar i při častém praní.

Pokud preferujete volnější střih, který zakryje případné přebytky v oblasti břišní a máte rádi měkčí mazlivý materiál, je Ringspun Premium vaše správná volba. 

Přestože trika nepatří mezi funkční, skvěle sají pot a po vyprání v sobě nezanechávají pachy.

 

Trička mají volnější rovný střih s kruhovým lemem okolo krku (kombinace bavlny s Lycrou®), který rovnoměrně sjednotí muži postavu a zakryje případné nedostatky. Tričko Heavy T je na rozdíl od Ringspun Premia užší.

Přejete-li si tričko přiléhavější, volte raději Heavy T. To má stejnou gramáž, ale trochu drsnější povrch, protože jde o pracovní tričko.

 

 

Ringspum Premium se vyrábí jak v pánské, tak v dámské variantě v patnácti barvách, výborně se hodí k potisku, jeho hladký povrch zaručuje ostrý tisk i v malých detailech.

 

Dámská varianta trička Ringspun Premium Fit má kratší rukávky, hlubší výstřih a boční švy, které zvýrazňují ženské tvary.

You May Also Like

About the Author: Marketa