Tričko jako poznávací znamení

 

Potisk triček na zakázku už se dávno netýká pouze firem, kapel nebo sportovních týmů. Čím dál větší oblibu si získává potisk triček i na různé akce typu narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, svatby a také pro různé skupiny – trička pro školní třídy, kroužky a spolky. Stejná trička posilují sounáležitost, příslušnost ke skupině a týmového ducha.

  • Klasikou jsou trička určená na konkrétní sport s logem vašeho týmu. Poslední dobou je velká poptávka zejména po funkčním textilu se silikonovým potiskem, který nejen dobře vypadá, ale i dlouho vydrží. Oblékněte svůj tým, ať má protihráč respekt.

  • Školní trika najdeme doma většinou z dob, kdy jsme opouštěli střední školu. Často nám osvěží paměť a připomenou jména spolužáků a třídního učitele. Dnes už se netisknou trička pro školní třídu pouze k maturitě, ale i k jiným příležitostem. Mohou to být různé školní akce jako škola v přírodě, lyžařský výcvik, oslavy narozenin, apod.

  • Možnost mít triko se stejným potiskem využívají často i různé kroužky a zájmové skupiny. Jste členem taneční skupiny, chovatelského spolku nebo třeba turistického klubu? Udělejte si novým tričkem reklamu a přilákejte další členy.

  • Vyrážíte se skupinou přátel na dovolenou? Proč si nenechat udělat tričko či mikinu se stejným potiskem jako poznávací znamení? Obrázkový slovník přímo na tričku je v zahraničí navíc velice praktická věc.

  • Jdete na narozeninovou party? Loučení se svobodou? Buďte originální a místo korunky či svítících rohů si vezměte stejná trička s originálním potiskem. Nic nepotěší tak jako vtipný motiv či nápis, kterému porozumí jen hrstka vyvolených.

  • Dress code na svatbu bývá celkem předvídatelný, ale proč nedát hostům originální trička jako památku na Váš velký den? Nebojte se experimentovat a využít speciálních tiskových efektů (například zlatý či stříbrný efekt).

Fotky – archív T4U, Pinterest

You May Also Like

About the Author: Michaela