Speciální efekty

SEMIŠOVÝ, KAMENNÝ NEBO PÍSKOVÝ EFEKT

Efekt, který dodá potisku vzhled výše zmíněných materiálů a dodá jim i jejich vlastnosti na dotyk. Tyto barvy při tisku nabydou na objemu a díky tomu pak jakoby lehce vystupují z textilu, což podtrhuje reálnost těchto povrchů. U semiše si můžete vybrat dokonce i jeho barvu, od světle hnědé až po opravdu tmavou.

 

 

REFLEXNÍ POTISK

Barva, která dokáže odrazit světlo, a to jak přírodní, tak umělé. Využívá se především jako bezpečnostní prvek s využitím v mnoha odvětvích – sportovci, bezpečnostní agentury nebo stavební dělníci. Oblíbeným motivem je logo, které pak slouží k propagaci a zároveň jako originální bezpečnostní prvek.

 

 

METALICKÝ EFEKT

Vyrábí se pomocí speciálních metalických fólií, které vytváří reálný kovový efekt. Ten dodá Vašemu potisku na významu a ceně. My umíme nejen zlatý či stříbrný efekt, ale i barevné efekty nebo vzory.

 

 

DISCHARGE

Metodou odbarvení látky v místě tisku lze získat velmi jemný a prodyšný tisk na tmavém textilu. Barvy si zachovají vysoké krytí, sytost a jsou zářivé. Discharge lze použít pouze na potisk triček nebo mikin. Výhodou je, že se motiv neopere ani jinak neponičí. Na textil se totiž nenanáší žádná barva, ve skutečnosti je barva textilu vyleptána a rozdíl mezi barvou a vyleptaným místem vytvoří požadovaný obrázek či nápis.

 

 

You May Also Like

About the Author: Michaela